Doneren

Wilt u ons sponsoren? Klik dan op onderstaande button en wij zullen het door u genoemde bedrag automatisch van uw rekening af laten schrijven.

Doneer aan Afrika

Introductie

´Give South-Africans work´ AFRI-one-CAn wil in Zuid-Afrika arbeidsplaatsen creëren, waardoor deze arme mensen voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen.

Zuid-Afrika is een land dat de harten raakt. Dit imposante land heeft zoveel: stranden, bergen, een vriendelijk klimaat, fantastisch natuurschoon, wereldberoemde wildparken, uitgestrekte gebieden, gastvrije mensen.

Ondanks dat ontbreekt het een groot deel van de bevolking aan veel. Er is een gigantisch verschil tussen arm en rijk. Er zijn gebieden waar grote welvaart is, maar in andere delen van het land hebben de mensen helemaal niets.

Zou het niet geweldig zijn als deze arme mensen zelf uit die armoede kunnen opklimmen naar een betere levensstandaard in dit prachtige land? Daarvoor moeten ze werk hebben. Als ze aan de slag kunnen, krijgen ze mogelijkheden uit de moeilijke situatie te komen. Dan kunnen ze voor hun gezinnen zorgen, kunnen hun kinderen naar school gaan en kunnen ze zelf bouwen aan een betere toekomst.


Dat is de droom van AFRI-one-CAn.

Everyone can. Dat is de boodschap. Voor iedereen is er hoop. Iedereen kan aan een beter leven werken. Geef ze een steuntje in de rug. Help deze mensen aan werk. Het doel van AFRI-one-CAn is met name in Zuid-Afrika de armoede te bestrijden. Dat kan door arbeidsplaatsen te creëren. Denk daarbij aan het ondersteunen van zelfstandige ondernemingen en aan opvang van kinderen terwijl vader of moeder werkt.

AFRI-one-CAn is bezig deze droom te verwezelijken. Doet u mee? Wij kunnen uw steun goed gebruiken.

Onze "likers" op FACEBOOK!